Termotransfer

Dăm viață și personalitate obiectelor pe care le atingem.

Pe scurt…

PERSONALIZĂM

Termotransferul este procedeul de personalizare realizat prin aplicarea la cald cu ajutorul unei prese termice a unor folii speciale de termotransfer, care au fost în prealabil imprimate fie serigrafic fie digital sau tăiate pe contur cu un cutter-plotter.
Dacă se respectă instrucțiuniile de folosire a respectivului obiect inscripționat prin termotransfer, o imprimare de acest gen rezistă foarte bine în timp.
Transferul termic este folosit pentru personalizarea obiectelor textile, în cantități mici, în special în cazul obiectelor care nu pot fi realizate prin serigrafie directă, datorită materialului din care sunt confecționate sau a complexității elementelor grafice care urmează să fie personalizate pe obiect.
Termotransferul este metoda pe personalizare adoptată pentru produsele la gata care limitează celelalte metode de personalizare disponibile.

Se decupează în oglindă, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.

– Temperatura de transfer: 120 – 150°C

– Timpul de transfer: 5 secunde

– Presiune mare

– Temperatura de spălare: maxim 60°C

– Suportul se îndepărtează la cald

Termotransferul este ideal pentru imprimarea la cald a materialelor textile cu autocolant termic tăiat la cutter-plotter sau prin sublimare cu ajutorul imprimantelor inkjet. Utilizând presele termice de termotransfer pentru tricouri, puteți personaliza (inscripționa) o gamă largă de articole: tricouri, salopete, hanorace, steaguri, etc.

La termotransfer se folosește o folie opacă din poliuretan cu grosimea de 90 de microni și suport din poliester cu adeziv.
Datorită suportului adeziv, materialul se comportă foarte bine la aplicațiile cu o grafica dificilă sau de dimensiuni mici.
Acestea pot fi personalizate cu o singră culoare, mai multe culori sau chiar policromie.

Cu ajutorul termotransferului se inscripționează materialele textile din bumbac, poliester, lycra și amestecuri dintre acestea.

Compania noastră a ajutat persoanele fizice și companiile de peste un deceniu, de la micile lucrări de imprimare, la campanii de branding masive.

Experții noștri în imprimare se vor asigura că produsele dumneavoastră vor avea o super calitate profesională și vor fi gata în timpul cel mai scurt pentru a vă putea  respecta toate termenele limită.
așadar …

Dacă aveți un termen limită ce vă presează, pentru un proiect sau o prezentare, și aveți nevoie de un serviciu de imprimare a unor materiale textile … rapid,

NU EZITAȚI să ne contactați !