Serigrafie

Dăm viață și personalitate obiectelor pe care le atingem.

Pe scurt…

PERSONALIZĂM

Serigrafie, cunoscută și sub numele de screening de mătase, imprimare în serigrafie sau serigrafie, este un proces de imprimare bazat pe șablon, în care cerneala este forțată printr-un ecran fin pe hârtia de desubt sau pe materialele textile ce trebuiesc inscripționate.

Procesul de serigrafie implică în primă faza, crearea unui ecran ce va fi folosit ca șablon pentru aplicarea straturilor de cerneală pe suprafața de imprimare.

În această procedură, este nevoie de ecrane diferite  pentru culorile liniare ce sunt utilizate în proiectarea imaginii finale ce va rezulta.

Serigrafierea este opțiunea finală pentru desenele care necesită un nivel ridicat de vibrație, în special atunci când se imprimă pe fundaluri închise la culoare sau direct pe produsul finit.

Experții noștri în imprimare serigrafică se vor asigura că imprimarea produselor dumneavoastră vor avea o super calitate profesională și vor fi gata în timpul cel mai scurt pentru a vă putea  respecta toate termenele limită.
așadar …

Dacă aveți un termen limită ce vă presează, pentru un proiect sau o prezentare, și aveți nevoie de un serviciu de imprimare rapid și fiabil
NU EZITAȚI să ne contactați !