Printuri de mari dimensiuni

Dăm viață și personalitate obiectelor pe care le atingem.

Pe scurt…

TIPĂRIM

În această categorie sunt grupate produsele care sunt realizate prin imprimare digitală:
bannere publicitare, autocolante publicitare, mesh-uri publicitare, canvas imprimat, afise sau postere.

Oricare ar fi nevoile dumneavoastră publicitare, găsim soluțiile optime de punere în practică, tratând cu profesionalism și intr-un mod creativ fiecare etapă a procesului de producție: de la întelegerea corectă a produsului solicitat, până la alegerea și prelucrarea corectă a materialelor folosite.

Bannerele atrag atenția asupra produsului, evenimentului, afacerii sau organizației dumneavoastră și vă permit să beneficiați în mod eficient, de “reclamă” indiferent dacă le afișați în interior sau în afară, agățat sau în standuri, vertical sau orizontal, bannerele și steagurile fac o declarație. Fabricăm de la bannere din poliplan uriase ce pot fi afișate în aer liber până la bannere din interior de pânză cu multe finisaje diferite.

Nici o lucrare de imprimare nu este prea mare pentru noi.
Producem, tipărim formate mari și formate foarte mari,  pentru branduri recunoscute și agenții de creație precum firme de marketing și publicitate dar și pentru persoane fizice.
Descoperiți bucuria de a lucra cu noi.
Produsele noastre includ bannere, grafică digitală mare, afișaje POP, componente de fixare, postere, semne stradale, pânze, magneți și orice altceva vă puteți imagina.

 

Pentru cele mai multe dintre aceste produse există specificații legate de calitate și preș, sub formă de produs
“IEFTIN” sau “STANDARD”.
Asta nu inseamnă că bannerul stradal “IEFTIN” este mai “prost” sau mai puțin calitativ decât bannerul publicitar “STANDARD”.
Ambele materiale sunt calitative, doar că producătorul le-a gândit pentru aplicații diferite din punctul de vedere al rezistenței bannerului sau autocolantului publicitar atât la factorii de mediu, cât și la factorul durabilitate.
Asta inseamnă că, în funcție de nevoile dumneavoastră publicitare puteți opta în cunoștință de cauză pentru un banner stradal, autocolant publicitar, un mesh, sau un poster publicitar.

Experții noștri în imprimarea printurilor de mari dimensiuni, se vor asigura că printurile dumneavoastră vor avea o super calitate profesională și vor fi gata în timpul cel mai scurt pentru a vă putea  respecta toate termenele limită.
așadar …

Dacă aveți un termen limită ce vă presează, pentru un proiect sau o prezentare, și aveți nevoie de un serviciu de imprimare rapid și fiabil
NU EZITAȚI să ne contactați !