Gravură

Dăm viață și personalitate obiectelor pe care le atingem.

Pe scurt…

GRAVĂM

Prin gravură se pot inscripționa atât obiecte promoționale cât și orice alt tip de obiecte dintr-o gamă largă de materiale (plastic, lemn, metal, marmură, sticlă), cu suprafețe plane sau cilindrice.

Mizăm pe garantarea calitații așteptate de către clienți, exprimată în eleganță, rezistență, tehnologii avansate în domeniul serviciilor, consiliere și respect pentru fiecare client precum și pe asigurarea celei mai mari capacități de lucru la nivel național.

Oferim servicii de personalizare obiecte promoționale (cutii, casete, cadouri), dar și plăci de firmă, plăci de orientare în clădiri. Realizăm inscripționări instituționale, sisteme de marcare, obiecte de cult și comemorative, obiecte de signalectică, ștampile, elemente pentru proiectare, cadouri, artizanat, suveniruri, cărti de vizită imprimate, tiparituri premium, iar pentru evenimente sportive realizăm insigne și trofee personalizate.

Suntem specializați în gravură mecanică și laser, inscripționare prin sablare, scanare și inscripționare 3D, folio și timbru sec.

Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate: materiale dublu strat, alamă lustruită și lăcuită (folosită frecvent la medalii personalizate, insigne, plachete), aluminiu eloxat și dibond.

Executăm obiecte personalizate cu ajutorul gravurii asistate de calculator.
Inscriptionările obiectelor promoționale pot fi executate pe diverse tipuri de suport (plastic, metal, hârtie, piele, sticlă sau lemn) și în diverse culori, astfel că, putem oferi clienților o gamă foarte variată de produse.
Indiferent de modelul și materialul ales de tine, noi iți asigurăm o calitate deosebită a gravurii.

Compania noastră a ajutat persoanele fizice și companiile de peste un deceniu, de la micile lucrări de imprimare, la campanii de branding masive.

Experții noștri îngravură se vor asigura că personalizarea obiectelor dumneavoastră promoțioanle vor avea o super calitate profesională și vor fi gata în timpul cel mai scurt pentru a vă putea  respecta toate termenele limită.
așadar …

Dacă aveți un termen limită ce vă presează, pentru un proiect sau o prezentare, și aveți nevoie de gravură rapid,

NU EZITAȚI să ne contactați !