Despre Noi

Totul a început cu viziunea fondatorilor noștrii în 1999 după ce aceștia s-au întors din
New York (capitala advertising-ului modern).

Aceștia, au dorit să ofere proprietarilor de afaceri mici, acces la aceleași produse
de înaltă calitate ca și cele oferite companiilor mari,

așa cum se intâmplă în țările super dezvoltate.

Relația noastră cu clienții, va fi mai mult decât o relație B2B,
ci va fi o adevărată relație gen :

Pentru a reușii acest lucru, echipa noastră a dezvoltat o
“TEHNOLOGIE”
ce oferă imprimări de calitate profesională în cantități mici, la

PREȚURI ACCESIBILE.
așadar, pe scurt …

Afacerea noastră vă ajută să o promovați pe a voastră !

IEFTIN SI EFICIENT

Noi …
Dăm viață și personalitate obiectelor pe care le atingem.

Deci  …  pe scurt …

PERSONALIZĂM

Tipar

Fluturașii și broșurile noastre produse pe aparate digitale de inalta clasa, sunt disponibile pe diferite grosimi ale hartiei incepand cu 80 gr/mp si ajungand la 350 gr/mp. Acestea putand fi finalizate într-o gamă larga de dimensiuni, de la portabila carte de vizita (90 x 50 mm), la cea mare dimensiune - A3 Wide.

Serigrafie

Serigrafie, cunoscută și sub numele de screening de mătase, imprimare în serigrafie sau serigrafie, este un proces de imprimare bazat pe șablon, în care cerneala este forțată printr-un ecran fin pe hârtia de desubt sau pe materialele textile ce trebuiesc inscripționate.

Tampografie

Tampografie, este un proces de tipărire care poate transfera o imagine 2-D pe un obiect 3D. Acest lucru se realizează utilizând un proces de imprimare indirectă care implică transferarea unei imagini din clișeu printr-un tampon de silicon pe un substrat, acesta din urmă fiind transferat pe obiectul de inscripționat.

Termotransfer

Acest procedeu este specific inscripționării materialelor textile. Acest lucru fiind realizat în anumite condiții de temperatură și presiune, astfel, printul se va transfera perfect de pe suportul propriu pe materialul textil. Acest tip de personalizare se poate realiza pe diverse materiale textile din: bumbac, in, cânepă, nylon, polyester sau combinații ale acestor materiale.

Grafică & DTP

Suntem dedicați și pasionați în tot ceea ce facem. Ascultăm cu atenție ceea ce clientul dorește. Punem pe primul loc așteptările tale, identitatea ta vizuală și publicul tău țintă sau cel al companiei pe care o reprezinți, indiferent de complexitatea proiectului pe care vrei să-l realizezi alături de noi. SUNTEM...FLEXIBILI !

Printuri de mari dimensiuni

Printul de mari dimensiuni este realizat cu ajutorul unui plotter ce permite imprimarea pe materiale cu lățimea de maximum 1610 mm, la o viteză maximă de până la 105 mp/oră, atât pentru materiale outdoor cât și pentru materiale indoor. Realizăm printuri la rezoluție foto cu cerneluri puternic pigmentate rezistente atât în utilizarea indoor cât și la cea outdoor.

Gravură

Suntem specializați în gravură mecănica și laser, inscripționare prin sablare, scanare și inscripționare 3D, folio și timbru sec. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate: materiale dublu strat, alamă lustruită și lăcuită (folosită frecvent la medalii personalizate, insigne, plachete), aluminiu eloxat și dibond.

Web Design

În epoca ONLINE-ului noi suntem garanți mărcii dumneavoastră, cu un design personalizat al site-ului web. Site-urile create de noi oferă un design unic, mișcare fluidă, cu un aspect ușor de utilizat și care vă vor atrage potențialii clienții din mediul online. Asigurați-vă o prezență digitală credibilă !

Cutter-Plotter

Decuparea cutter-plotter se referă la tăierea într-o gamă variată de forme a unui atocolant din PVC ce urmează a fi lipit de suprafețele dorite cu scopul personalizării acestora. Datorită bunei rezistente la factorii de mediu, aceste materiale sunt utilizate în sign-making, atât indoor, cât și outdoor.

Dacă sunteți în căutarea de produse promoționale, sau doar aveți produsele, dar nu știți unde să le inscripționați !
AȚI AJUNS PE SITE-UL POTRIVIT !
Promitem să vă executăm comanda
RAPID  și LA PREȚURI ACCESIBILE

Dar …
destul despre noi ! 
Hai să vedem ce putem face pentru dumneavoastră !

Scrie-ne !
Cu ce te putem ajuta ?